ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ




ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ…
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ !

Εκδήλωση - συζήτηση

Κυριακή 31/3 12.00
Εργατικό κέντρο

Θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής

Η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» καταστρέφει τη Χαλκιδική. Αποψιλώνει και σκάβει τα βουνά της, θα μολύνει τον αέρα και τα νερά της, θα σπείρει δηλητήρια σε ολόκληρη την περιοχή.
Ξένοι «επενδυτές» και ντόπιοι εργολάβοι στο όνομα της «οικονομικής ανάπτυξης» και των κερδών τους καταστρέφουν την γεωργία, την μελισσοκομία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και φυσικά τον τουρισμό.
Κυβέρνηση, συστημικά κόμματα και κάθε είδους καλοπληρωμένο κατοικίδιό τους «επιχειρηματολογούν» για το όφελος των χίλιων άνεργων που βρίσκουν δουλειά, την ίδια ώρα που οι μεταλλευτικές τους δραστηριότητες απειλούν να διώξουν απ’ τις δουλειές τους δεκάδες χιλιάδες σημερινών εργαζόμενων στην περιοχή.
Κι όταν οι χαλκιδικιώτες δεν πείθονται και αγωνίζονται για να διώξουν τον θανατηφόρο «χρυσό» από τον τόπο τους, τότε αντιμετωπίζονται σαν κάτοικοι κατεχόμενων περιοχών από τις δυνάμεις της κρατικής καταστολής.
Απέναντι σε όλα αυτά ο λαός της περιοχής οργανώνει την πάλη του μέσα από επιτροπές αγώνα, με απεργίες, εκδηλώσεις και διαδηλώσεις για το αυτονόητο δικαίωμα και καθήκον του να υπερασπιστεί τον τόπο του, τη δουλειά και τη ζωή του.
Αυτή την κατεύθυνση θέλει να υπηρετήσει και η δική μας εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνουμε στις 31 Μάρτη, στο πλαίσιο της συνολικότερης πάλης μας ενάντια στην επίθεση Κυβέρνησης - ΕΕ και ΔΝΤ, που λεηλατεί και ρημάζει τις ζωές μας και την κοινωνία ολόκληρη.
Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα του λαού της Χαλκιδικής!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του κινήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: